‹ Zo fier als een ceder...Amandelen ›
Oudste christenboeken gevonden? Echt niet!
Gepubliceerd op 01-04-2011

De afgelopen dagen stonden de kranten bol van berichten dat de oudste christenboeken zijn gevonden. Het betreft 20 of 70 loden boeken, die gevonden zijn in Jordanië, Israël of Egypte, afhankelijk welke krant je leest.

Bij dit soort onnauwkeurigheden moet je of denken aan een 1 april grap, of aan een vervalsing. Veel Bibliobloggers, waaronder veel experts op dit gebied, doken in de materie en zoals te verwachten viel, ze zijn nep.

Zolang er van dit pseudo-wetenschappers rondlopen en vervalsers ben ik blij dat er bloggers zijn die hier tegen te weer gaan. Hieronder een aantal, waar je meer informatie kan krijgen en links naar anderen sites over dit onderwerp.


Tags: Archeologie, Pseudowetenschap, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Archeologie, Pseudowetenschap

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel