‹ Sukade - SukkothNatuur in lijdenstijd: Palmboom ›
Abraham gezien!
Gepubliceerd op 05-04-2011

Als iemand 50 jaar oud is geworden zeggen we dat hij Abram heeft gezien, naar aanleiding van Johannes 8:57 waar de Joden tegen Christus zeggen: U bent nog geen vijftig jaar en hebt U Abraham gezien?

In ieder geval zo'n verjaardag mag (blijkbaar) niet ongemerkt voorbijgaan en zowel mijn kinderen, familie als vrienden hebben afgelopen weekend mij een onvergetelijk weekend gegeven. En onderstaande foto is de Abraham in vlees die ik van een klant kreeg. Ik wil hen en alle anderen die mij via email, pmail en andere communicatiemiddelen hebben gefeliciteerd bedanken voor jullie meeleven.


Tags: Abraham, Feesten
Gerelateerde onderwerpen: Abraham

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken