‹ Natuur in lijdenstijd: JudasboomJeruzalem, de (on)heilige stad van de moslims ›
Quizvraag van de week (73)
Gepubliceerd op 10-04-2011

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

Of deze vraag nu zeer makkelijk was of zeer moeilijk, hangt af van de parate kennis. Grappig is wel dat de degenen die onzeker waren over hun antwoord deze via email verstuurden en hun antwoord niet op de website durfden te zetten.

Inderdaad was het Lydia de puperverkoopster uit Thyatira waarvan we in Handelingen 16 vers 14 lezen.

De vraag van deze week:

Sommige mensen zijn echt driftkoppen, als ze dan ook nog eens dronken zijn dan valt er helemaal niet meer met ze te praten. Deze man kreeg in een van zijn driftbuien een hartaanval en overleed daaraan. Wie was deze man.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL