‹ Een walgelijke plantNatuur in lijdenstijd: Radijs ›
Bijbelquizvraag van de week (74)
Gepubliceerd op 17-04-2011

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

Het was Nabal de eerste man van Abigail (1 Sam 25: 37-38)

De vraag van deze week:

Mensen uitschelden gebeurd overal ter wereld, vaak wordt dan een specifieke bevolkingsgroep genoemd. Ook in de Bijbel zien we zo'n voorval, daar werd een persoon voor Samaritaan uitgemaakt. Wie was deze persoon.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel