‹ Explosieve meloenenVreedzame dieren? ›
Atheïstische oplichterij
Gepubliceerd op 19-05-2011

Vandaag las ik in Trouw de volgende kop: Atheïstisten helpen huisdieren door eindtijd. Na het artikel te hebben gelezen, blijkt dat een atheïstische instelling, tegen geld (natuurlijk), bereid is om je huisdier op te vangen als de dag des oordeels is begonnen en hun baasjes naar de hemel zijn gegaan.

Typisch weer zo'n voorbeeld van oplichterij, want als die dag niet komt dan hebben zij hun geld binnen en als die dag wel komt dan hebben zij andere problemen waardoor ze geen tijd hebben om voor de huisdieren te zorgen.

Voor alle christenen die overwegen om zo'n zorgverzekering aan te gaan voor hun huisdieren adviseer ik om toch nog eens de Bijbel te lezen. Bespaart een hoop geld.


Tags: Eindtijd, Pseudo-religie, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Eindtijd

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs