‹ Niet arm of rijk...Christenvervolging ›
Kerken: Kootwijkerbroek
Gepubliceerd op 09-06-2011

Als je door kleine dorpjes rijdt dan verwacht je daar allerlei oude kerken te vinden die vooral niet al te groot zijn. Toch blijkt dat dit niet altijd zo is, in het dorpje Kootwijkerbroek is een zeer moderne en kolossale kerk te vinden van de Gereformeerde Gemeente.  Door de sterke groei (254 in 1960 tot 2332 nu) was de oude kerk al snel te klein en werd een nieuw gebouw neergezet, welke ook al verschillende keren is uitgebreid. Op dit moment is de gemeente Kootwijkerbroek een van de grootste gemeenten van het kerkverband.

Kootwijkerbroek, Gereformeerde Gemeente


Tags: Kerken
Gerelateerde onderwerpen: Kerken

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs