‹ Discipelen van de FarizeeënHizkia's strategie ›
Niet weten waar je over schrijft
Gepubliceerd op 06-07-2011

Vandaag las ik het artikeltje "Migratie draagt nauwelijks bij aan bevolkingsgroei", waarbij het me opviel hoe slordig het is geschreven. Zo is jaarlijks 22 %  van de bevolkingsgroei afkomstig door migratie. Dus meer dan 1 op de 5 mensen, zoiets kun je niet "nauwelijks" noemen, ik zou graag zo'n "nauwelijks" salarisverhoging willen hebben.

Iets anders is dat de kranten en de politiek al jaren schrijven over de vergrijzing die in ons land zou plaatsvinden. Maar dat is tegenstrijdig met de volgende zin in het artikel "In tien jaar tijd werden ruim een half miljoen mensen meer geboren dan er overleden", als dit laatste waar is, dan verjongd de bevolking en betekent dat die hele heisa over langer doorwerken grote onzin is.

Kortom, of dit artikel staat vol met onzin, of wij burgers worden volop belazerd met verkeerde informatie.


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs