‹ CrocosmiaCarotta ›
Catfight
Gepubliceerd op 30-07-2011

Israël is een van de weinige zo niet enige democratische land in het Midden-Oosten. Dat betekent dat de regering door het volk wordt gekozen, niet alleen door de Joden, maar ook door de andere bevolkingsgroepen die de Israëlische nationaliteit hebben zoals de Arabieren en de christenen. Soms blijkt dat zo'n verkozen lid van de regering qua ideeën soms regelrecht tegenover die van een ander lid staat. Zo staat het Israëlisch-Arabisch parlementslid Haneen Zoeabi [Balladpartij / website] voor de ontmanteling van Israël, terwijl haar opponent het Israëlisch-Joodse parlementslid en lezeres van deze blog Tzipi Hotovely [Likoed / website] juist van het tegendeel is overtuigd. Dat betekent dat een debat tussen deze twee heel wat feller is dan die bij ons in de regering. Ik zou zeggen kijk, luister en geniet van deze politieke catfight:


Tags: Israël, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs