‹ GevelstenenChristenvervolging ›
Regels voor een gelukkig huwelijk
Gepubliceerd op 11-08-2011

Bij ons op de WC hangt een groot prikbord waar iedereen in het gezin allerlei dingen op prikt die de persoon belangrijk vindt en wil doorgeven. Soms is het een mooie foto, vaker een citaat of een stuk tekst uit een boek of een mailtje. Verschillende blijven lang hangen andere korter. Tegen de tijd dat het Sinterklaas wordt, of iemand jarig is verschijnen er heel toevallig allemaal briefjes wat iemand al dan niet wil hebben.

Pas geleden was er weer eens een "grote schoonmaak" op het prikbord en alleen de allerbelangrijkste zijn blijven hangen. Een van de dingen die daar al jaren op dit prikbord hangt en al vaak is "doorprikt" met punaises om een andere boodschap er overheen te hangen, maar toch steeds weer op de voorgrond komt omdat het een van de belangrijkste stelregels is in ons huwelijk, is onderstaand kaartje.

Ik zou absoluut niet weten hoe en wanneer we ooit aan dit kaartje zijn gekomen, maar volgens mij zegt het veel meer dan in al die dikke populaire en peperdure boeken over huwelijkstherapie staat.


Tags: Citaat, Huwelijk, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Huwelijk

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel