‹ WijnAlternatieve quizvraag antwoord. ›
Onderteken de oproep om Nederlandse ambassade te verplaatsen naar Jeruzalem!
Gepubliceerd op 10-09-2011

Op de weblog van Dirk van Genderen wordt de volgende oproep gedaan, waar ik van harte achtersta:

Steun de oproep om de Nederlandse ambassade in Israel te verplaatsen van Ranat Gan, ten oosten van Tel Aviv naar Jeruzalem. Als een geweldige steun aan Israel. Als een getuigenis naar de wereld toe. Juist nu, nu de wereld voor de keuze wordt gesteld om de vorming van een zelfstandige Palestijnse staat te steunen. Breng uw stem uit, reageer. Al uw reacties worden doorgestuurd naar de Tweede Kamer. Lees ook ‘Nederlandse ambassade naar Jeruzalem‘.


Tags: Israël, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin