‹ Kerken: RobandaSnoeien van olijven ›
Te koop: Olijfbomen !!!
Gepubliceerd op 20-09-2011

Voor wie een (middel)grote tuin heeft en een echte Bijbelse boom wil kopen, heb ik op dit moment enige tientallen oude olijfbomen in de aanbieding. Ze zijn allemaal tussen de 100 en 600 jaar oud (doorsnee 40 - 150 cm, hoogte 2 tot 3,5 meter). Prijzen variëren van 200 tot 1500 euro, wat een fractie is van als je er een wil kopen bij een hovenier.

Hieronder een aantal foto's van deze geweldige bomen (klik op de foto voor een grotere afbeelding). Wie geïnteresseerd is kan contact met me opnemen via bijbelaantekeningen at google dot com en ik zorg dat jullie met de handelaar in contact worden gebracht.


Tags: Olijfboom, Uncategorized, Verkoop
Gerelateerde onderwerpen: Olijfboom

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken