‹ Een complot tegen Israël (7) Vernietiging als een bosbrandChristenvervolging ›
Dood aan de muggen...
Gepubliceerd op 13-10-2011

Afgelopen jaren had ik regelmatig last van muggen omdat er een kleine vijver in mijn tuin was. Dus heb ik die weggedaan en er een mooie olijfboom voor in de plaats gezet. Hiermee hopend dat ik eindelijk verlost zou zijn van al die muggen die het op mij gemunt hadden.

Nou niet dus, kom ik vandaag thuis en zie dat de deur van mijn werkruimte naar de tuin de hele dag open had gestaan (kon het zo heerlijk luchten) en dat alle muggen uit de buurt (kan me niet voorstellen dat er nog meer zijn) een feestje hebben gebouwd in mijn kamer. Zodra ik binnenkwam vielen complete eskadrons mij aan, daarmee mij de oorlog verklarend. Met een vliegenmepper probeerde ik mij te verdedigen en vervolgens werden nog eens verschillende tussen mijn handen verpletterd. Daarna kreeg ik na een half uur eindelijk het overwicht.

Na dit verhitte gevecht, waarbij ik helemaal gek werd van dit ongedierte, begon ik toch te begrijpen hoe de Egyptenaren zich voelden toen hun land, tijdens een van de tien plagen, werd overspoeld (Psalm 105:31).


Tags: Fauna, Insecten, Mug
Gerelateerde onderwerpen: Insecten, Mug

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij