‹ Eindelijk is de ark dan écht gevonden!Moriah, de berg van mirre? ›
Van conceptie tot geboorte
Gepubliceerd op 14-12-2011

Sommige dingen zijn enorm mooi om te zien. De afgelopen maanden heb ik van nabij kunnen zien hoe een zwangerschap verloopt. Je ziet de toekomstige moeder dikker worden, je ziet dat ze zich anders gaat gedragen met als hoogtepunt de bevalling. Wat minder zichtbaar is, maar minstens zo mooi is hoe deze foetus zich vanaf de conceptie ontwikkeld tot een complete baby.

De wiskundige Alexander Tsiaras is iemand die zich bezig hield met allerlei rekenkundige modellen met het oog op toekomstige bemande vluchten naar andere planeten. Hierbij bestudeerde hij onder andere het menselijk lichaam. Tijdens onderstaande presentatie laat hij zien hoe een foetus zich vanaf het allereerste begin tot en met de bevalling zich ontwikkeld.


Tags: Natuur, Uncategorized, Wetenschap, Zwangerschap
Gerelateerde onderwerpen: Natuur, Wetenschap, Zwangerschap

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL