‹ Salomo's wijngaard Baal-hamonLuisteren naar haar gezang of niet? ›
Bijbelquiz (107)
Gepubliceerd op 29-01-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Tineke had (zoals gewoonlijk) gelijk dat ik de passage in Ezechiël 4 bedoelde waar de profeet op een kleitablet Jeruzalem moest afbeelden.

De vraag van deze week:

Bidden doen we meestal als we iets willen en het dan vragen aan God. En soms zie je dat men voor de meest gekke dingen bidt. Zo was er een groep mensen die tot God baden voor Zijn zegen omdat ze een onschuldig iemand gingen vermoorden. De vraag is dan ook wie waren deze mensen en wie gingen ze vermoorden en op welke manier.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Baby & kinderkleding algemeen