‹ Christenvervolging: IranLivius Nieuwsbrief / maart ›
Purim
Gepubliceerd op 08-03-2012

Vandaag is het feest van de Purim begonnen en verschillende bloggers en kranten hebben hier dan ook aandacht aan besteed. Reden voor mij om nog maar eens het "ware verhaal" hieronder neer te zetten.

Mossad logoNadat Haman was gedwongen om Mordechai rond te leiden op het koninklijk paard, vertelde zijn vrouw Zeresh hem: "Als Mordechai een Jood is, lukken je plannen tegen hem nooit. En als je tegen hem blijft strijden, zal dat fatale gevolgen hebben. " (Esther 6:13)

Dit is vreemd, omdat Zeresh al wist dat Mordechai een Jood was - Haman had haar dat immers zelf al verteld! (5:13) Dus waar had Zeresh het over?

Een andere vraag: Hoe wist Harbona dat Haman reeds een galg had geplaatst voor Mordechai, toen hij aan de koning voorstelde om Haman daaraan op te hangen? (7:9) Immers alleen Haman, zijn familie en zijn vrienden wisten van de galg!

En verder: Hoe wist Esther, van alle vrouwen in het koninkrijk, de favoriete vrouw van de koning te worden? De kansen waren astronomisch klein dat zoiets bij toeval zou gebeuren!

Het antwoord op al deze vragen is duidelijk, de Israëlische Mossad was geïnfiltreerd in Perzië, en deze zionisten hadden zich in allerlei hoge posities gemanoeuvreerd om de Perzische koning te overtuigen (of indien nodig, onder druk te zetten) om de Joden terug te laten keren naar Israël.

Esther was natuurlijk een beeldschone Mossad agente, die bovendien hulp had van Hegai, de kamerheer van de koning en één van de meest briljante wetenschappers die de Mossad ooit had opgeleid. Hij was verantwoordelijk voor het parfumeren van de vrouwen die bij de koning moesten komen. Met behulp van geheime zionistische feromone technieken, zorgde Hegai ervoor dat alle vrouwen - ondanks dat ze er goed uitzagen - verschrikkelijk stonken.

Esther, die weigerde (op de suggestie van Hegai) om parfum op te doen (2:15), had dus een groot voordeel ten opzichte van de Perzische vrouwen die een maandenlange behandeling hadden ondergaan met Kölnisch Wasser 4711. Hieruit blijkt overduidelijk dat de Mossad achter deze operatie zat.

Maar dat is nog niet alles, ook Zeresh was een betaalde informant van de Mossad, zoals we konden opmaken van haar terloopse "opmerking" dat Mordechai een Jood was, iets wat ze natuurlijk heel goed wist. Wat ze ook wist was, dat als Mordechai onder zijn straf kon uitkomen, ze Haman nooit meer zou zien - dus kon ze de verleiding niet weerstaan een poging te ondernemen om zo van haar man af te komen, met wie ze overigens alleen getrouwd was op verzoek van de Mossad.

En Harbona was haar "handlanger" in deze. De galg, die Haman had gebouwd, bracht Harbona op het idee en hij stelde het voor aan Zeresh - die het op haar beurt weer doorvertelde aan Haman. Harbona, een hoog geplaatste Mossad agent, die zich had weten te infiltreren aan het hof bij de koning, bereidde tot in het kleinste detail de liquidatie van Haman voor.

Dit alles was onderdeel van een groot zionistisch complot, met als doel dat Esther koningin, zou worden, zwanger zou raken van Xerxes, die dan later de zionisten naar Palestina zou sturen om de daar al decennia lang wonende bewoners te verdrijven.

Het is allemaal zo duidelijk!


Tags: Feesten, Humor, Purim
Gerelateerde onderwerpen: Purim

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Hadderech