‹ Altascheth, Verderf niet...Bidden: Vragen aan God ›
Bijbelquiz (130)
Gepubliceerd op 08-07-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Zowel in Psalm 60 vers 10 als Psalm 108 vers 10 wordt vermeld dat God zijn schoen werpt naar Edom.

De vraag van deze week:

Tegenwoordig hebben de meeste mensen een tomtom om hun weg te bepalen, gelukkig zijn er ook nog veel verkeersborden die aangeven hoe je naar een bepaalde plaats moet rijden. De vraag van deze keer is, wordt in de Bijbel ook verkeersborden genoemd.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Baby