‹ godsdienstwaanzin of godvergetenLivius Nieuwsbrief / augustus ›
Bijbelquiz (133)
Gepubliceerd op 29-07-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Het was een makkelijke vraag deze keer. Wat je zag was een mezoeza en daarin staat een stukje van Deut. 6:4-9 en 11:13-21 (zie hier voor de tekst die in deze mezoeza zit)

De vraag van deze week:

Ook deze week is er weer een beeldvraag. Hoe worden deze stenen genoemd die je op de foto ziet. Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je ook weet waar deze foto is genomen. (Exif informatie is natuurlijk uit de foto verwijderd)


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Boeken algemeen