‹ Hasmal - ElektriciteitKomijn ›
Bijbelquiz (142)
Gepubliceerd op 21-10-2012

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De man was Sechanja die dit wilde omdat hij en vele anderen waren getrouwd met heidense vrouwen, het verhaal vinden we in Ezra 10:2.

The man who wanted to divorce of his wife and persuaded other men to do the same was Shecaniah. We can find this story in Ezra 10:2.

De vraag van deze week:

In cartoons over de oertijd zie je altijd dat als een man met een vrouw trouwt hij haar aan de haren meesleept. In de Bijbel wordt een man genoemd die trouwde met een echte holbewoonster. Wat zijn hun namen en waar in de Bijbel vind je dit terug.

In cartoons about the stone age you always see that if a man marries a woman he drags her by the hair. In the Bible we find a man who married a real cave girl. What are their names and where in the Bible is this story mentioned.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs