‹ bladerrijke inheemse bomenBijbelquiz (145) ›
7de Verjaardag Blog
Gepubliceerd op 09-11-2012

We bestaan alweer 7 jaar en sinds we in 2005 zijn begonnen met de weblog is er heel wat veranderd. Er zijn honderden artikelen geschreven, we zijn ook actief op Social Media als Twitter en Facebook en hebben maandelijks tienduizenden bezoekers. Dit alles had natuurlijk niet kunnen gebeuren als jullie niet onze website en weblog bezochten.

We gaan dan ook de komende tijd door en er zullen verschillende nieuwe projecten komen. De belangrijkste is dat in de loop van volgend jaar er een virtuele wereld wordt toegevoegd waar je alles te weten kunt komen over de Tabernakel. Ook zullen op onze FaceBook pagina vaker links worden gezet naar artikelen die minder geschikt zijn voor de weblog, maar voor de bezoeker o zo interessant zijn. Daarom klik op de Like-button en volg het nieuws op onze FaceBook pagina.

Daarnaast gaan we door met het transcriberen van de Hebreeuwse tekst en we hoeven nog maar een kleine 130 hoofdstukken te gaan en natuurlijk zal de wekelijkse Bijbelquiz ook blijven.

We willen jullie lezers bedanken voor het steeds weer terugkeren op onze website en weblog.


Tags: Uncategorized, Website

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Hadderech