‹ Edge of Empire, Rome’s Frontier on the Lower RhineHet maken van een Bijbel ›
Christelijke Webloggers
Gepubliceerd op 28-11-2012

Van de blog BiblioblogNED hebben we de laatste tijd weinig vernomen en vandaag werd aangegeven dat het niet verder zal worden voortgezet. Weliswaar blijft de blog bestaan, maar er zullen geen nieuwe berichten meer op komen.

Gelukkig is er sinds kort een nieuw initiatief, nl. Christelijke Webloggers die de volgende oproep hebben gedaan en die ik van harte wil aanbevelen:

Wat mooi om te zien dat jij ook een eigen weblog hebt. Graag wil ik je doorgeven dat sinds augustus 2012 de mogelijkheid bestaat om andere christelijke webloggers te ontmoeten en je ook je eigen weblog bij anderen onder de aandacht kunt brengen.

'Christelijke Webloggers' is een groep christenen die zich tot doel gesteld heeft het contact en de eenheid tussen christelijke webloggers te bevorderen. Graag willen we hen die talent hebben om te schrijven aanmoedigen dat te gebruiken en te ontwikkelen en hun blogberichten te blijven publiceren.

Iedere christen die een eigen weblog heeft, ongeacht het onderwerp van het weblog zelf, stellen we ook in de gelegenheid op een Facebookpagina http://www.facebook.com/pages/Christelijke-Webloggers/278420445596268 zijn of haar eigen blogberichten te publiceren.

Zou je graag je eigen weblog nog meer bekendheid geven, ga dan naar het bijbehorende weblog: www.christelijkewebloggers.blogspot.com Aan de zijkant van dit weblog staat beschreven hoe je hier je weblog kunt promoten.


Tags: Biblioblogging

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin