‹ De prijs die bekeerde Iraniërs hebben betaald voor christendom en rechtvaardigheidOude Doos: De wijzen uit het Oosten ›
Aanbidding
Gepubliceerd op 26-12-2012

Een jonge dominee was zich op zijn studeerkamer aan het voorbereiden op de preek. Op een gegeven moment komt zijn kleine zoontje naar binnen en vroeg of hij een leeg papiertje had. De dominee gaf het hem en zei dat papa moest werken en niet gestoord mocht worden.

Een paar minuten later ging de deur weer open en het zoontje kwam naar binnen en stoorde de dominee in zijn voorbereidingen, of hij een potlood had. De dominee gaf het zijn zoontje en sprak op strenge toon, dat hij nu echt niet meer gestoord mocht worden.

Nauwelijks was de dominee weer met de voorbereiding van de preek bezig of hij werd weer gestoord door zijn zoontje, die vroeg of hij soms ook nog een gummetje had. De dominee gaf het hem en zei dat hij nu absoluut niet meer gestoord mocht worden.

Na een tijdje ging de deur van zijn werkkamer open en kwam zijn kleine zoontje naar binnen huppelen. Voordat de dominee wat kon zeggen, zei het jochie: Papa u bent de liefste vader op de wereld, en ging daarna meteen weer weg.

Dat laatste nu is aanbidding, vertellen aan iemand wie hij is.


Tags: Algemeen, bidden
Gerelateerde onderwerpen: Bidden

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin