‹ Wonen in de velden van MoabMoabitische vrouwen ›
Bijbelquiz (160)
Gepubliceerd op 03-03-2013

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De vraag was een instinker, want verschillende dachten dat deze priester de ark met het verzoendeksel zagen, echter deze verdween tijdens de regering van Manasse, het antwoord was dus dat deze priesters een leeg heilige der heiligen zagen.

De vraag van deze week:

Deze man kreeg goddelijke eer van de mensen, maar omdat hij deze niet aan God gaf werd hij opgegeten door een van de kleinste dieren die genoemd worden in de Bijbel. Wie was deze man en door welke dieren werd hij opgegeten.


Tags: Bijbelquiz, Bijbelquiz2
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij