‹ Hysop- of rietstengel?Recensie: God Bewijzen – Paas en Peels ›
Bijbelquiz (186)
Gepubliceerd op 10-11-2013

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De vrouw die poederdoos werd genoemd, was de dochter van Job, in het Hebreeuws Keren-Happuch (Job 42:14).

De vraag van deze week:

Soms lezen we in de kranten dat er een boekverbranding heeft plaatsgevonden. In de Bijbel werd hier ook verschillende malen melding van gemaakt en de vraag is dan ook hoe vaak wordt zo'n verbranding genoemd en waar.


Tags: Bijbelquiz, Bijbelquiz2
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij