‹ Er is meer dan social mediaGod houdt van mij en dat is genoeg ›
Bijbelgedeelte voor Oud en Nieuw
Gepubliceerd op 18-12-2013

Ieder jaar heb ik de gewoonte om met mijn gezin en andere aanwezigen, vlak voor 12 uur een gedeelte uit de Bijbel te lezen en om een zegen te vragen voor het nieuwe jaar. De laatste dagen zag ik dat veel mensen via een zoekactie op mijn website en weblog zijn gekomen. En daarom wil ik voor de verandering nu alvast een overzicht geven van Bijbelteksten waaruit jullie kunnen kiezen, later zal ik zoals gewoonlijk mijn tekst doorgeven.

Natuurlijk zijn er veel meer teksten die toepasselijk zijn en ik zou zeggen reageer met welk gedeelte uit de Bijbel jullie op Oudejaarsavond gaan lezen.


Tags: Algemeen, Oud en Nieuw

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs