‹ Waar cannabis en de Bijbel elkaar ontmoetenProfeten en profetie in het Oude Testament ›
Bijbelquiz (195)
Gepubliceerd op 12-01-2014

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

De vraag van vorige week was een klein instinkertje, want ik vroeg of er nog waren die twijfelden nadat ze Jezus na Zijn opstanding zagen. Thomas geloofde direct toen hij Jezus zag. We lezen in Mattheüs 28: 17 Toen ze Hem zagen, vielen ze op de knieën, sommigen twijfelden.

De vraag van deze week:

Van welke koning wordt gezegd dat hij onder de profeten is.


Tags: Bijbelquiz, Bijbelquiz2
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken