‹ De Hidden GardenLivius Nieuwsbrief / mei ›
Bijbelquiz (212)
Gepubliceerd op 11-05-2014

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van de vorige keer:

Het antwoord is betrekkelijk makkelijk, want de Bijbeltekst waar dit voorkomt wordt regelmatig als huwelijkstekst gebruikt. In ieder geval het antwoord is te vinden in Hooglied 8: 6-7 waar staat: Want de liefde is sterk als de dood, de hartstocht onstuitbaar als het graf.

Haar vonken zijn vurige vonken, vlammen van de HEERE. Vele wateren kunnen de liefde niet uitblussen en rivieren spoelen haar niet weg. Al gaf iemand al het bezit van zijn huis voor de liefde, men zou hem smadelijk verachten.

De vraag van deze week:

Vorige week lazen we in de kranten het treurige voorval dat een boer door een stier werd gedood en konden we lezen dat er werd gesteld dat het niet duidelijk is wat er verder met de stier gaat gebeuren. De vraag is dan ook wat er volgens de Bijbel met deze stier zou moeten gebeuren.


Tags: Bijbelquiz, Bijbelquiz2
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs