‹ Symposium ‘De waarde van de schepping voor wetenschapsbeoefening en ethiek’Bijbelquiz (261) ›
Laat onze ge-wel-dige vriendin bij ons blijven!
Gepubliceerd op 11-09-2015

Van de week heeft de vriendenkring van Margarita deze brief geschreven aan staatssecretaris Dijkhoff, dit is de vijfde brief die aan de staatssecretaris is gericht. Eerder al schreven de Kamper burgemeester Bort Koelewijn, het Zwolse gemeentebestuur en het Greijdanus College in Zwolle. Ook schreef 'een doorsnee van Nederland' een brief aan de staatssecretaris. Laten we hopen dat de staatssecretaris zijn invloed laat gelden. Ondertussen kan u nog steeds de petitie ondertekenen!!


Tags: Asielzoekers, Christenvervolging, Margarita, Politiek, Vluchtelingen
Gerelateerde onderwerpen: Christenvervolging, Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken