‹ Kerst komt er weer aanBijbelquiz (263) ›
Als ik er morgen niet meer ben...
Gepubliceerd op 27-09-2015

Velen zullen het hebben gehoord, morgen zijn de christenen er niet meer want dat is het einde gekomen. De vele ware profeten hebben het berekend, profeten die het nog beter weten dan Jezus of de engelen die deze dag niet weten (Mat. 24:36). Maar goed volgens deze ware profeten, die de Bijbel zo goed kennen, was het eerst 28 oktober 1992, toen 21 mei 2011 en omdat een mens zich kan vergissen en dus ook deze ware profeten werd het einde nog even vooruitgeschoven naar afgelopen 22 of 23 september. Maar blijkbaar was toen nog niet iedereen erop voorbereid en de grote asteroïde had vertraging en nu komt de Dag van het Einde eindelijk, vannacht is het zover. Er is een unieke bloedmaan die nog nooit eerder (als we de ruim 1800 rode bloedmanen van de afgelopen 2000 jaar vergeten) is verschenen en dat samen met die verschrikkelijke asteroïde die op 500.000 kilometer afstand is voor een onvergetelijk einde zorgen (we vergeten maar de 20 andere asteroïden die ook in de afgelopen week vlak langs de aarde scheerden).

Het verbaast me dan ook weer iedere keer dat veel christenen hierdoor helemaal in paniek raken, dat ze zich door deze profeten laten opruien en daarmee honderdduizenden websites op internet mee vullen, social media als FaceBook, Twitter en wat er nog meer is tot een grote spambox maken. Vele tientallen mailtjes hierover naar mij schrijven dat ik de medechristenen moet waarschuwen.

Dat laatste doe ik dus niet, ik waarschuw al deze profeten dat zij geen profeten van God zijn, dat zij leugenprofeten zijn die christenen van God en Zijn Woord aftrekken. Ik verwacht dan ook dat zij morgen met net zoveel ijver zullen erkennen dat zij hebben gelogen, de mensen hebben verleid en misleid. Dat hun Wake Up! call in werkelijkheid een goddeloze oproep was die helemaal niets te maken heeft met wat in de Bijbel staat.


Tags: Eindtijd, Eindtijd voorspellingen, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Eindtijd, Eindtijd voorspellingen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

De Bijbelonderzoeker