‹ Margarita MAG blijven!!!Recensie “Een toelichting op de brief aan de Galaten” (David Pawson) ›
Bijbelquiz (272)
Gepubliceerd op 18-12-2015

Bijna wekelijks houden we een Bijbelquiz, maar deze keer hebben we een hele speciale omdat onze website 20 jaar jong is!

Om die reden hebben we er een prijs aan verbonden. De eerste vijf inzenders die het goede antwoord hebben en in Nederland wonen, krijgen een exemplaar opgestuurd van het spiksplinternieuwe blad "Ancient History Magazine" van Karwansaray BV.

Op een oude muur in het Midden-Oosten vonden we een vreemde inscriptie en we hebben jullie hulp nodig met het ontcijferen en natuurlijk wat heeft deze inscriptie te maken met de Bijbel. Denken jullie het antwoord te weten, stuur deze dan via een mailtje naar bijbelaantekeningen@gmail.com. Op deze manier kunnen anderen niet meeliften op de antwoorden van anderen.

De mogelijkheid tot commentaar is afgesloten, denk je het antwoord te weten stuur dan een mailtje naar bijbelaantekeningen@gmail.com. Reageren kan tot 31 december.


Tags: Bijbelquiz, Bijbelquiz2
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken