‹ PKN veroordeelt anti-Joodse uitspraken LutherLivius Nieuwsbrief - Romeinenweek ›
Israëlische reis in Nederland
Gepubliceerd op 19-04-2016

Het Jeruzalem Bijbel Centrum en AMI The Jerusalem Center for Biblical Studies & Research organiseren van 28 augustus tot 4 september 2016 een vakantie in Nederland, waarbij iedere dag diverse historische Joodse plekken in Amsterdam en andere steden zoals Haarlem en Elburg worden bezocht.

Men overnacht in het schitterende in het schitterende conferentiecentrum "Het Brandpunt" in Doorn en men zal overdag onder andere de Portugese Synagoge, de Hollandse Schouwburg, het Joods Historisch Museum en vele ander mooie plekken bezoeken.

De kosten variëren van 800 tot 850 euro.

Voor meer informatie en een volledig overzicht zie de uitgebreide folder.


Tags: Jodendom, Nieuws, Vakantie
Gerelateerde onderwerpen: Jodendom

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken