‹ Samaritaanse PentateuchOpenbaring 12 teken (23 september 2017) ›
Update website
Gepubliceerd op 02-06-2017

Website NieuwsVandaag is de website verhuisd naar een nieuwe server. Dit is niet de enige wijziging al langer liepen we met plannen rond om de blog meer te integreren met de website en de eerste fase hiervan is gerealiseerd. Daarnaast is ook de fotogalerij vervangen door andere software.

Waar mogelijk wordt nu op de blog en bij de foto’s een verwijzing gegeven naar de bijbehorende artikelen. Terwijl bij de blog nu onder “tags” alle artikelen die met de blog te maken heeft wordt getoond.

De komende tijd zullen we nog een en ander verbeteren, maar we hopen dat dit een eerste stap is naar een nog mooiere website.


Tags: Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken