‹ De boodschap van het boek PredikerVervalsingen herkennen (1 April editie) ›
BibliaDeEstudio - de Spaanse versie van StudieBijbel
Gepubliceerd op 25-03-2020

Normaal maken we geen reclame voor andere organisaties. Maar deze keer willen we een uitzondering maken en dat heeft te maken dat we niet alleen het werk van het Centrum van Bijbelonderzoek steunen, maar vooral ook dat een van hun activiteiten de verspreiding is van gratis studiematerialen in landen waar die moeilijk te verkrijgen zijn. Hoe ze dat doen leest u hieronder:

Het Centrum voor Bijbelonderzoek is een non profit organisatie die als missie heeft om medegelovigen wereldwijd te ondersteunen, te helpen en zich in de Bijbel te verdiepen.
Het CvB geeft inhoud aan deze missie door o.a.:

Om onze missie te verwezenlijken, bieden wij o.a. deze waardevolle hulpmiddelen aan om een beter inzicht in de Bijbel te krijgen: de StudieBijbel boeken, het StudieBijbel magazine, de StudieBijbel Online en de StudieBijbel App.

Omdat het de missie van het CvB is om wereldwijd het Bijbelonderwijs te stimulereren, werkt het CvB sinds 2008 aan een Spaanstalige versie van de StudieBijbel genaamd BibliaDeEstudio.

Voorlopig bevat BibliaDeEstudio het Nieuwe Testament dat sinds 2016 GRATIS ter beschikking gesteld wordt aan onze Spaanstalige medegelovigen, met name in Latijns Amerika.

Volgens Dr. Charles E. van Engen van Fuller Theological Seminary zijn er maar weinig mogelijkheden voor Latijns-Amerikaanse kerkleiders om hoger theologisch onderwijs te volgen in hun eigen land en taal.

Maar op dit moment leren duizenden Latino’s meer over het Woord van God door het gebruik van BibliaDeEstudio, waardoor hun geloof wordt versterkt en hun relatie met de Heer wordt verdiept. Omdat BibliaDeEstudio sinds maart 2018 beschikbaar is als app en te gebruiken zonder internetverbinding, is het aantal registraties in Latijns-Amerika fors toegenomen.
In januari 2020 waren er al bijna 20.000 BibliaDeEstudio-gebruikers aangemeld. Dat is 15.000 gebruikers meer dan in maart 2018. Colombia, Venezuela, Mexico, Peru, Argentinië, Chili, Ecuador, Dominicaanse Republiek, Bolivia en Brazilië zijn de landen met de meeste BibliaDeEstudio registraties.

Wij zijn erg blij dat wij dit onderwijsmateriaal, dat op dit niveau nog niet beschikbaar was, kunnen aanbieden in Latijns-Amerika en dat we dit gratis mogen verspreiden. Maar er is nog veel te doen en te bereiken. Daarom vragen we u om te overwegen om ons project te steunen met:

Uw medewerking helpt ons om BibliaDeEstudio te kunnen vertalen, updaten, upgraden en gratis te blijven verspreiden in Latijns-Amerika. Zo voorzien we in vele mogelijkheden om de mensen te bereiken met Gods Woord.

Voer deze aanmeldcode (AANTCVBMRT) in om 60 dagen GRATIS toegang te hebben tot het StudieBijbel Salomo-pakket (het meest uitgebreide pakket).
Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij