‹ Livius Nieuwsbrief - Juni 2020Wereldwijde crises in Openbaring 8 ›
Vakantie na COVID-19 met Israël Idoed Reizen
Gepubliceerd op 12-06-2020

De komende tijd zullen we een reeks blogartikelen plaatsen met als thema 'Vakantie na COVID-19', waarin we diverse reisorganisaties en gidsen de gelegenheid geven om hun verhaal te vertellen wat ze na COVID-19 voor jullie kunnen betekenen.


Damascus poort De afgelopen maanden waren niet gemakkelijk, ook wij hebben de gevolgen van COVID-19 ondervonden. Inmiddels wordt de reisbranche langzaam weer opgestart en hopen ook wij binnenkort onze Israëlreizen te hervatten. We zien ernaar uit om weer samen met u op reis te gaan naar het Land van de Bijbel! Ga mee op Loofhuttenreis of Ontdekkingsreis dit najaar!

Reizen met meerwaarde

Als grootste Israëlspecialist staan we te popelen om u het land van melk en honing te laten zien. Al reizend krijgt u een band met volk en land. Onze bijzondere reizen bevatten talloze unieke momenten die u nooit meer vergeet. In het Beloofde Land komt de Bijbel voor jong en oud tot leven. Dat is nog eens reizen met meerwaarde!

Ervaren reisleiding en gekwalificeerde gidsen

Bar MitswasOnze enthousiaste reisleiders zijn verknocht aan Israël, en dat merkt u! Vol passie tonen zij u de schoonheid van het land. Met hun jarenlange ervaring weten onze reisleiders precies hoe zij u optimaal van dienst kunnen zijn. Praktisch én geestelijk. Onderweg staan zij samen met u stil om het christelijk geloof te overdenken.

In Israël ontmoet u onze Nederlandstalige gidsen. Zij wonen in Israël en kennen het land van binnenuit! Dankzij hun officiële gidsenopleiding weten zij u alles te vertellen over de historische bezienswaardigheden en de moderne Joodse gebruiken in Israël. De christelijke uitleg bij de Bijbelse plaatsen kan niet ontbreken op rondreis door Israël. Dat geeft pas echt verdieping!

Bijzondere excursies

JordaanIsraël Idoed Reizen kent het Beloofde Land van top tot teen. Onze vele bijzondere contacten garanderen unieke ontmoetingen op verrassende plekken. Ga met ons mee en ontdek het echte Israël en haar bevolking! Naast verdieping en verbinding worden onze excursies gekenmerkt door avontuur en ontspanning. Een vakantie voor jong en oud!

Beste prijsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat al onze reizen voor iedereen toegankelijk zijn. Een reis naar Israël is immers niet zomaar op vakantie gaan, maar een verdieping van het geloof die we iedereen gunnen. Dankzij onze jarenlange ervaring en contacten in Israël bieden wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet u van goede hotels met airco en heerlijke maaltijden tegen scherpe prijzen.

Onbezorgd op reis

VoorjaarAls grootste Israëlspecialist weten wij wat belangrijk is op reis in Israël. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Wij zorgen dat logistiek alles klopt, zodat u tijdens de reis volop kunt genieten. Door te reizen in een luxe touringcar met wifi bijvoorbeeld. Voorafgaand aan de reis voorzien we u van uitgebreide informatie. Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar! Voor, tijdens en ná de Israëlreis.

Uitgebreid reisaanbod

Verlangt uw hart naar Israël? Bekijk onze Israëlreizen online. Inclusief reisprogramma van dag tot dag, praktische informatie en reistips. We denken graag met u mee welke reis bij u past!

Natuurreizen
Familiereizen
Gemeentereizen
Jongerenreizen
Reizen op maat

0314-363280 / info@israelidoedreizen.nl / www.israelidoedreizen.nl


Tags: Vakantie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken