‹ De leer van de opname van de gemeente (4)De leer van de opname van de gemeente (5) ›
Vakantie na COVID-19 met Israëlgids
Gepubliceerd op 22-06-2020

De komende tijd zullen we een reeks blogartikelen plaatsen met als thema 'Vakantie na COVID-19', waarin we diverse reisorganisaties en gidsen de gelegenheid geven om hun verhaal te vertellen wat ze na COVID-19 voor jullie kunnen betekenen.


De wereld is in de ban van het coronavirus, en reizen naar Israël is momenteel nog niet mogelijk. Israël heeft het virus op dit moment goed onder controle en steeds meer maatregelen worden versoepeld. Zo zijn op dit moment alle nationale parken weer open en ook beginnen de hotels langzaamaan te openen. Wij hopen dat de grenzen snel weer open zullen gaan, zodat ook u het prachtige Israël kunt bewonderen en wij u meer kunnen laten zien van ons land.

Wij zijn al bezig om voor onze groepen, die hun reis besproken hebben, de laatste puntjes op de i te zetten en de nieuwe aanvragen die recent binnengekomen zijn te behandelen. Wij staan in de startblokken om uw droomreis naar Israël te realiseren. Wij hopen dat dit virus snel zal overwaaien en dat wij u allen zeer binnenkort in goede gezondheid in Israël kunnen verwelkomen!

Shalom!

Reizen naar Israël is een unieke ervaring voor jong en oud. De rijke historie van het land, de fascinerende mix van religie en cultuur, de prachtige natuur en stranden, de besneeuwde bergen in het noorden, de woestijn in het zuiden, de koraalriffen aan de Rode Zee, de interessante opgravingen, de militaire uitdagingen en de geavanceerde technologie. Israël biedt voor ieder wat wils.

Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat bijna niets onmogelijk is.

Wij maken reizen op maat waarbij wij rekening houden met uw persoonlijke wensen, interesses, fysieke mogelijkheden en uw budget. Om u op ideeën te brengen hebben wij een aantal pagina’s met tips van de gids beschikbaar gesteld, en hebben wij een variatie aan programma’s samengesteld. Om een indruk te krijgen hoe mensen hun reis naar Israël met ons beleven kijkt u dan op de pagina met onvergetelijke ervaringen. Wat een dergelijke reis ongeveer kan kosten, kunt u lezen op de pagina over prijzen. Natuurlijk houden wij geheel rekening met uw budget. Flexibiliteit staat bij ons voorop.

Vanuit Jeruzalem werken wij met een klein team om uw reis samen te stellen. Wij leven hier en kennen het land als geen ander. Lees hier meer over wie wij zijn en onze aanpak. Twee maal per jaar komen wij naar Nederland om uw persoonlijke wensen te bespreken en uw reis tot in detail te plannen.

Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor. Neem volledig vrijblijvend contact op.

Shalom uit Jerusalem,

Yaacov, Bernardine en Rivka


Tags: Vakantie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij