‹ Vakantie na COVID-19
Vakantie na COVID-19 met Oppenheim Travel
Gepubliceerd op 28-05-2020

De komende tijd zullen we een reeks blogartikelen plaatsen met als thema 'Vakantie na COVID-19', waarin we diverse reisorganisaties en gidsen de gelegenheid geven om hun verhaal te vertellen wat ze na COVID-19 voor jullie kunnen betekenen.

Een vakantie in ISRAËL – het land van de Bijbel!!

Van 1 tot 4 maart was ik op uitnodiging van El-Al in Israël – heb daar nog zeer aangename dagen gehad en bij terugkomst in Nederland op 5 maart leek het of ik op een andere planeet was geland. Massa mensen kregen corona en het noodlot sloeg toe. Velen werden opgenomen in het ziekenhuis en stierven zelfs.

Grenzen werden gesloten en men kon vanaf medio maart ook niet meer naar Israël vliegen. Iedere reis moest noodgedwongen geannuleerd worden en klanten die nog in Israël waren moesten worden teruggevlogen.

Gespecialiseerd in Israëlreizen

Vanaf 1973 zijn wij gespecialiseerd in het boeken van Israëlreizen. Hebben al van alles – inclusief oorlogen – meegemaakt maar zakelijk gezien was het nog nooit zo heftig als nu.

Meer dan 300.000 Nederlanders hebben sinds 1973 via ons een reis naar Israël geboekt. Zelfs vernemen wij regelmatig van klanten dat hun grootouders reeds bij ons hadden geboekt. In het verleden waren calamiteiten na maximaal 3 weken helemaal voorbij en kwamen juist vanuit Christelijk Nederland vervolgens weer direct volop boekingen.

Nu duurt het noodgedwongen langer doch ik ben er van overtuigd dat velen direct weer naar Israël wensen te gaan zodra het verantwoord is. Er worden zelfs nu al wat boekingen gemaakt voor de populaire Fly-Drives in oktober of november van dit jaar.

Wij hebben hier alle vertrouwen in en zijn ook deze week weer begonnen met werkzaamheden voor het volgende seizoen. Reizen voor 2021 zijn vanaf medio juli telefonisch of via email boekbaar. Onze brochure en website zal in september gereed zijn

Wij hebben er alle vertrouwen in!

Met vriendelijke groet, mede namens mijn collega's Karin en Trudie

Oppenheim Travel

Steven Oppenheim

T:        +31 20 404 20 40
E:        steven@oppenheim.nl
W:       www.oppenheim.nl


Tags: Vakantie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen