‹ Livius Nieuwsbrief - Mei 2018
Bericht over gebruik van onze website
Gepubliceerd op 02-05-2018

Net zoals iedere andere website moeten ook wij voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Per 25 mei 2018 treedt de AVG/GDPR wetgeving in en moeten we aan een aantal voorwaarden voldoen. Het is om die reden dat we een paar kleine veranderingen hebben doorgevoerd op onze website.

  1. Ons Privacy Statement is volledig vernieuwd en voldoet nu aan AVG/GDPR wetgeving.

    Iedere bezoeker van onze website laat sporen na, bv. door te reageren op een artikel, het te liken, naar ons te mailen of gewoon door de verschillende pagina's te bekijken. In ons Privacy Statement vertellen we u hoe we met deze gegevens omgaan.

  2. Als u onze website bezoekt krijgt u links onderin een popup te zien dat we cookies gebruiken, pas als u op de Akkoord-button klikt zal deze verdwijnen.

    Om onze website goed te laten functioneren en voor analytische doeleinden wordt er gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. We zijn wettelijk verplicht om aan u hiervoor toestemming te vragen.

Natuurlijk beseffen ook wij dat met het toepassen van deze wetgeving op onze website slechts een deel van het probleem wordt opgelost. We willen u dan ook graag attenderen om het artikel "Veilig op het internet" te lezen op wikibooks en waar uitvoerig wordt beschreven wat u als gebruiker zelf kan doen om uw privacy te waarborgen op internet.


Tags: Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

 Reizen algemeen