Levenswijsheid volgens Prediker
Bijbelstudies over levenskunst

Samenvatting

Levenswijsheid volgens Prediker is een bijbelstudieboekje, geschreven door dr. Willem Maarten Dekker, in de bekende Kringserie.
Willem Maarten Dekker gaat in Levenswijsheid volgens Prediker in op Predikers pessimisme vanwege de moeite en de vergankelijkheid van het leven, maar ook op zijn vreugde over de goede dingen van het leven als gaven van God. Prediker erkent dat God de Schepper is van de wereld.

In de bijbelstudies komen vragen aan de orde als: ‘Hoe geeft het geloven in God als Schepper waarde aan het leven?’ en ‘Hoe kunnen we door dat geloof meer genieten en meer vreugde beleven?’

Er zijn bijbelteksten uit de NBG ´51 gebruikt. De studies zijn geschreven voor kringgebruik, maar zijn zeker ook voor zelfstudie te gebruiken. Er is voldoende notitieruimte, voor de antwoorden op de verwerkingsvragen.

Deze bijbelstudie-serie is uitgegeven in samenwerking met de IZB. De IZB is een vereniging binnen de PKN die zich bezighoudt met zending in Nederland. Ze wil gemeenten leren kerk in de wereld te zijn.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Levenswijsheid volgens Prediker Bijbelstudies over levenskunst
Auteur Willem Maarten Dekker
Uitgever Ark Media
Jaar Verschenen
Taal nl
Pagina's pp. 64
ISBN139789033800313
Onderwerp Prediker (boek)

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!