Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten
Prof.Dr. Hans Jansen Beantwoordt 250 Vragen Over De Islam
Auteur: Hans Jansen

Samenvatting

'Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten' is een vrijmoedige inleiding op de islam in de vorm van 250 antwoorden op deels prangende vragen.
De Koran, geloven moslims, is het letterlijke woord van God. Zo'n geloofspunt is moeilijk te controleren. Erger nog, het is zelfs helemaal niet te controleren. In ieder geval neemt de Koran, woord van God of niet, geen blad voor de mond wanneer het gaat over de ongelovigen.
Niet-moslims worden in de Koran zonder pardon als beesten aangeduid. Als varkens, apen, ezels of 'de slechtste viervoeters'. Bovendien draagt de Koran de moslims nadrukkelijk op de ongelovigen te bestrijden.
Dit boekje geeft antwoorden op de met de dag urgentere vragen die zulke islamitische geloofspunten oproepen. Het islamitisch gedachtegoed met bijbehorend jargon (halal en haram, fitna en jihad) wordt uitgelegd, niet met de bedoeling moslims te kwetsen maar met de bedoeling andersdenkenden het te laten begrijpen - voor zover dat ooit mogelijk is voor mensen die niet met deze dogma-tische leer zijn opgevoed.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten Prof.Dr. Hans Jansen Beantwoordt 250 Vragen Over De Islam
Auteur Hans Jansen
Uitgever Praag, Uitgeverij Van
Jaar Verschenen 2008
Taal nl
Pagina's pp. 199
ISBN139789049024031
Onderwerp Islam

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!