Eenvoudig christelijk
Auteur: N.T. Wright

Samenvatting

Eenvoudig christelijk is basisleesstof voor iedereen die over de wezenlijke grondbeginselen van het christelijk geloof wil nadenken. In een levendige, toegankelijke stijl beschrijft Wright in dit boek de opmerkelijke relevantie van de bijbel en het christelijke verhaal voor de wereld van vandaag.

Het boek is een waardig opvolger van C.S. Lewis' Onversneden christendom. In een tijd van religieuze en spirituele opleving én verwarring zet de schrijver kort en goed uiteen waar het in het christelijk geloof om gaat. In het 'Woord vooraf ' merkt hij op boven de gebruikelijke onderscheidingen van katholiek, protestant etc. uit te willen stijgen en dat lukt hem wonderwel.

`Dit boek voorziet in een grote behoefte. Hier wordt een zuiver, inspirerend en uitdagend christendom neergezet, respectvol voor elke lezer en tegelijk zeer uitnodigend.` - Tim Vreugdenhil, predikant Stadshartkerk Amstelveen

N.T. Wright was hoogleraar Nieuwe Testament in Oxford en bisschop van de Anglicaanse kerk in Durham, Engeland. Op dit moment is hij hoogleraar aan de Universiteit van St. Andrews in Schotland.
Van hem verscheen ook Gewoon Jezus.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Eenvoudig christelijk
Auteur N.T. Wright
Uitgever Uitgeverij van Wijnen
Jaar Verschenen 2013
Taal nl
Pagina's pp. 208
ISBN139789051942927
Onderwerp Christendom, Geloof

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!