Beeldenstorm
over de kunst van geloven

Samenvatting

500 na de Reformatie komt er een nieuwe beeldenstorm, gedocumenteerd in deze glossy. Het betreft een BEELDENSTORM van jonge, creatieve mensen die hun geloof proberen vorm te geven in een samenleving waarin geloven niet langer vanzelfsprekend is.

BEELDENSTORM is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van geloven. Allereerst voor de jonge christen, want het is gemaakt door jonge mensen die iets hebben met dat geloof. Maar ook voor de gevestigde kerkmensen, want BEELDENSTORM zoekt de dialoog met haar wortels. En tenslotte voor eenieder in de samenleving die op een of andere manier zoekt naar zingeving. BEELDENSTORM zoekt dat ook!

BEELDENSTORM bevat onder meer een onderzoek naar de jonge christen, bevraagt Elly & Rikkert op hun geloof en gaat de dialoog aan met fotograaf Niels Scheurwater die bekend werd door zijn werk 'Gay in the Biblebelt'. En omdat BEELDENSTORM de Reformatie herdenkt, hebben we een aantal prominenten gevraagd een minimanifest te schrijven. Diverse pagina's zijn verrijkt met digitale content. Het nawoord is van auteur Franca Treur.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Beeldenstorm over de kunst van geloven
Auteur Franca Treur, Alain Verheij
Uitgever Plateau
Jaar Verschenen 2017
Taal nl
Pagina's pp. 96
ISBN139789058041326
Onderwerp Post-christendom

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!