Dit is een boek over bier

Samenvatting

'Doe mij maar een biertje!' Dat is makkelijk gezegd, maar tegenwoordig niet meer zo makkelijk gedaan. Want welk bier wil je dan precies? Zoveel bieren, zoveel brouwers, zoveel keus... 

Dit boek zal je bij deze keuze helpen. Het is bedoeld voor mensen die meer willen weten over bier. Die bier niet alleen als een alledaagse drank willen zien, maar als een heerlijke drank die meer aandacht verdient. 

'Dit is een boek over bier' heeft een praktische insteek. Leer wat het verschil is tussen bijvoorbeeld een saison en barley wine, of tussen een porter en een geuze. Het laat zien wat de belangrijkste smaakkenmerken van deze bieren zijn, waar ze vandaan komen en wat een mooi moment is om ze te drinken. 

Er is bier voor iedereen; van zuur tot zoet, van citroen tot vanille, van bruisend tot plat en van verfrissend tot bomvol!

Op een heldere en aantrekkelijke manier laat Raymond van der Laan je kennismaken met ruim twintig bierstijlen, met een royale presentatie van daaronder vallende bieren en hun brouwerijen. Met dit boek in de hand weet je beter de weg te vinden in bierbar, bierwinkel of supermarkt. 

'Dit is een boek over bier' wekt dorst op. Dorst naar nieuwe bieren, verrassende smaken en nog onbekende brouwers. Naar het genieten van bier.

Raymond van der Laan is bierliefhebber en -schrijver. Hij is al sinds de jaren tachtig op bierontdekkingsreis. En wat hij op die reis ontdekt deelt hij graag met anderen. Hij schrijft regelmatig over bier voor Volkskrant Magazine.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Dit is een boek over bier
Auteur Raymond van der Laan
Uitgever Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar Verschenen 2017
Taal nl
Pagina's pp. 180
ISBN139789059567344
Onderwerp Bier

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!