Verander de geschiedenis door Bidden en Vasten
soft
Auteur: Derek Prince

Samenvatting

Christenen kunnen de loop van de geschiedenis veranderen. In deze indrukwekkende, complete studie gaat Derek Prince in op de functie van de Kerk in de eindtijd. Vanuit de geschiedenis laat de schrijver zien hoe christenen altijd invloed hebben gehad op het wereldgebeuren, door bijbelse methoden van vasten en gebed. In dit boek komt zowel de bijbelse basis van het vasten als de praktische invulling ervan uitgebreid aan de orde. Hierbij maakt Derek Prince een onderscheid tussen vasten op persoonlijk niveau en collectief vasten als groep. Beide vormen behandelt hij.

Eenparigheid in gebed en vasten is een ongekende bron van kracht voor de Kerk, in een tijd dat de duisternis toeneemt en de wereld verlangt naar het openbaar worden van de kinderen van God. De schrijver onderbouwt zijn oproep tot bidden en vasten niet alleen vanuit vele bijbelse voorbeelden, maar ook vanuit gebeurtenissen uit de recente wereldgeschiedenis.
Leer uit dit inspirerende boek hoe u verandering kunt bewerken - in uw gezin, uw kerk, uw plaats, uw land en de wereld, door twee machtige wapens: gebed en vasten.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Verander de geschiedenis door Bidden en Vasten soft
Auteur Derek Prince
Uitgever Derek Prince Ministries Nederland, Heemskerk
Jaar Verschenen 2000
Taal nl
Pagina's pp. 191
ISBN139789075185232
Onderwerp Bidden, Vasten

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!