Dromen en visioenen
maakt Jezus de moslimwereld wakker?
Auteur: Tom Doyle

Samenvatting

Dit boek bevat een bijzondere verzameling verhalen van moslims in het Midden-Oosten die getuigen van een droom of visioen waarin Jezus aan hen verscheen. Die verschijningen waren zo krachtig dat deze mannen en vrouwen de islam verlieten en Jezus als hun Redder aannamen.

Een stille revolutie

Wat zou jij doen als je moslim was en Jezus in een droom aan je verscheen? Als je in een visioen zijn diepe liefde en vrede ervoer en Hij je uitnodigde om Hem te volgen? Zou je in Hem gaan geloven? Zou je Hem je hele leven toevertrouwen? Zelfs als je dat met de dood zou moeten bekopen?

Dit boek bevat een bijzondere verzameling verhalen van moslims in het Midden-Oosten die getuigen van een droom of visioen waarin Jezus aan hen verscheen. Die verschijningen waren zo krachtig dat deze mannen en vrouwen de islam verlieten en Jezus als hun Redder aannamen. Wie in deze landen besluit om christen te worden, is zijn leven daarna niet meer zeker. Deze ex-moslims laten zich echter door niets of niemand afschrikken. 

Ga mee op reis naar het hart van deze onrustige regio, waar moslims op grote schaal tot geloof komen. Wereldwijd gezien groeit het christendom zelfs het snelst in Iran. Er is een stille revolutie gaande waarover je in de media nauwelijks hoort: Jezus maakt de moslimwereld wakker en Hij doet dit met dromen en visioenen. 

Ik ben gevonden door hen die Mij niet zochten, Ik heb Mij geopenbaard aan hen die naar Mij niet vroegen.

- Romeinen 10:20

TOM DOYLE is coördinator voor de regio Midden-Oosten/Centraal-Azië bij e3 Partners. In de elf jaar waarin hij als fulltime zendeling in deze regio werkte, heeft hij een groot aantal ex-moslims ontmoet die Jezus voor het eerst hadden leren kennen in een droom of visioen. Hij en zijn vrouw JoAnn hebben zes kinderen en wonen in Monument, Colorado.

Recensie

Nog geen recensies

Boekinformatie

Titel Dromen en visioenen maakt Jezus de moslimwereld wakker?
Auteur Tom Doyle
Uitgever Arrowz
Jaar Verschenen 2016
Taal nl
Pagina's pp. 280
ISBN139789490489342
Onderwerp Dromen, Islam, Visioen

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!