Eljada Sieraden
Auteur: Eljada

Samenvatting

Eljada is een christelijke sieraden webshop. Bij Eljada kun je allerlei soorten sieraden vinden. Deze zijn allemaal handgemaakt en daardoor uniek. Er zijn verschillende soorten materialen gebruikt. Bijvoorbeeld glasparels, glaskralen, houten kralen, maar ook allerlei mooie bedels met een symbolische betekenis. De uitleg van de gebruikte symbolen kun je onder het kopje 'symbolen' vinden.

De Hebreeuwse naam Eljada betekent 'God weet' of 'God kent'. God kent iedereen bij naam en weet wat mensen bezighoudt. Sterker nog; Hij heeft de mensen zelf gemaakt. Ze zijn naar Zijn beeld geschapen. In de Bijbel kun je lezen over zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Nog steeds wordt uiterlijke schoonheid onder andere ook bepaald door de sieraden die je draagt!

Elk sieraad bij Eljada heeft een speciale betekenis. Deze betekenis is te vinden in de omschrijving die bij elk sieraad meegeleverd wordt in een aantrekkelijke vorm. De sieraden zijn allemaal voorzien van een christelijke boodschap. Door sieraden van Eljada te dragen of weg te geven, geef jij ook een boodschap door naar de wereld om je heen. We hopen dat de sieraden van Eljada zo ook aanleiding mogen zijn voor mooie en leuke gesprekken.

Recensie

Boekinformatie

Titel Eljada Sieraden
Auteur Eljada
Uitgever Eljada
Jaar Verschenen
Taal nl
Pagina's pp.
BAC*BAC0000002158
Onderwerp Juweel, Sieraad, Sieraad (armband)

Bestellen

Klik op het logo om te bestellen!


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!