Beheer: Bijdragen van content

Beheerpagina

Aantekeningen bij de Bijbel is een van de grotere christelijke Nederlandstalige naslagwebsites. Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers. Waarbij het doel is om hoog kwalitatieve informatie te geven. We verwelkomen dan ook iedereen die deskundige bijdragen willen leveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe u een bijdrage kunt leveren.

Aanleveren content

Ons streven is dat bij iedere Bijbeltekst, Onderwerp en Woordstudie deskundige informatie komt en uw bijdrage(n) is dan ook zeer welkom. Heeft u of volgt u een wetenschappelijke opleiding dan kunt u artikelen naar ons opsturen die slaan op een van de bovengenoemde onderdelen.

Zie verder → "Opsturen content" als u een bijdrage wilt leveren en waar een standaardformulier is welke u moet invullen.

Aanleveren beeldmateriaal

De uitdrukking ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’ is bedacht door de Amerikaanse redacteur Arthur Brisbane in 1911. Dit simpele idee komt vooral duidelijk naar voren bij historische momenten of als het om een object, zoals planten, dieren, gebouwen of plaatsen, gaat. Bij al onze artikelen en Bijbelteksten plaatsen we dan ook zoveel mogelijk foto’s, tekeningen of kaarten om de betreffende tekst duidelijker te maken.

Heeft u beeldmateriaal dan kunt u die naar ons opsturen. Deze moet dan wel door uzelf gemaakt zijn of volledig eigendom van u zijn. Als uw beeldmateriaal wordt opgenomen binnen onze website dan blijft u altijd de eigenaar. Het is echter niet mogelijk om achteraf een verzoek in te dienen om het materiaal weer te verwijderen.

Bij het opsturen van beeldmateriaal geeft u tevens een verklaring waarin u aangeeft dat het materiaal uw eigendom is of waarvan u de auteursrechten heeft. In deze verklaring vrijwaart u Aantekeningen bij de Bijbel voor het gebruik op de website.

Bij al het beeldmateriaal zal een titel worden meegeven, een korte beschrijving van het materiaal, de auteur, datum en eventueel onder welke copyrights deze zijn. In de website wordt alleen gebruik gemaakt van beeldmateriaal dat in deze sectie is opgenomen (ie. extern beeldmateriaal op andere websites is niet toegestaan).

Zie verder → "Opsturen beeldmateriaal" als u een bijdrage wilt leveren en waar een standaardformulier is welke u moet invullen.


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen