Beheer: Opsturen beeldmateriaal

Bijdragen van contentCopyright Beeldmateriaal

Hartelijk bedankt dat u overweegt om beeldmateriaal voor onze website op te sturen. Onderaan is een formulier opgenomen met daarin een aantal vragen welke u moet beantwoorden en opsturen naar ons alvorens we in overweging nemen om deze op te nemen. Ten alle tijde beoordelen wij van Aantekeningen bij de Bijbel vooraf het beeldmateriaal voor we het opnemen. Beeldmateriaal dat niets te maken heeft met de doelstellingen van onze website zullen niet worden opgenomen. Over het wel of niet plaatsen van aangeleverd beeldmateriaal wordt niet in discussie gegaan.

Alleen beeldmateriaal dat uw eigendom is mag u opsturen ter beoordeling om opgenomen te worden door Aantekeningen bij de Bijbel.

Beeldmateriaal moet een hoge resolutie hebben en van goede kwaliteit zijn (vage foto's worden niet opgenomen). Wordt uw afbeelding opgenomen in de Beeldbank dan zal uw naam worden vermeld.

Het is niet mogelijk om achteraf een verzoek in te dienen om opgenomen materiaal weer te laten verwijderen, tenzij het een verzoek is waarbij de copyright in het geding is.


Downloaden Formulier

Het formulier met toestemming kunt u downloaden in de volgende formaten DOCX (Word), PDF (Acrobat), of ODT (LibreOffice).

Het beeldmateriaal en ingevuld document kun u vervolgens sturen naar bijbelaantekeningen at gmail dot com


Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen