Aarde satellietfoto, NASA

Aarde satellietfoto, NASA

Omschrijving

Titel:

Aarde satellietfoto, NASA

Omschrijving:

Saying Goodnight
Image Credit: NASA/Mark Vande Hei

Auteur/Eigenaar:

NASA

Datum:

2018-01-30 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

This image or video was catalogued by one of the centers of the United States National Aeronautics and Space Administration (NASA) and placed under their Media Usage Guidelines

Onderwerpen:

Aarde, Aarde (plat vs. rond)

Gallerijen:

Aarde, Aarde (plat vs. rond)

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij