Ezechiël 4:9

Ezechiël 4:9

Omschrijving

Titel:

Ezechiël 4:9

Omschrijving:

Product met daarop een verwijzing naar Ezechiël 4:9, waar dit recept wordt gegeven aan de profeet Ezechiël als hij symbolisch moet aangeven dat er een beleg komt van Jeruzalem. Hij krijgt de opdracht om dit "oorlogsbrood" 390 dagen lang te eten, zodat de mensen hierdoor zouden zien, hoe hoog de nood zal stijgen in de belegerde en uitgehongerde stad. De samenstelling van dit brood, uit een mengsel van vier in hoofdzaak minderwaardige graansoorten, aangevuld met twee bonensoorten is een bekend fenomeen in tijden van hongersnood waar alle "Ersatz" tot één meel wordt vermalen en tot één brood wordt gebakken.

Auteur/Eigenaar:

FoodLife

Datum:

2007-06-26 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Op afbeeldingen van producten zitten geen auteursrechten volgens diverse gerechtelijke uitspraken.

Onderwerpen:

Ezechiel (boek), Voedsel, Voedsel (oorlog)

Gallerijen:

Ezechiel (boek), Voedsel, Voedsel (oorlog)

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin