Henna tatoeage (Iraanse bruiloft)

Henna tatoeage (Iraanse bruiloft)

Omschrijving

Titel:

Henna tatoeage (Iraanse bruiloft)

Omschrijving:

Henna tatoeage aangebracht tijdens de hennanacht.
Locatie: Amsterdam (NL)

Auteur/Eigenaar:

J. Lendering

Datum:

2011-06-19 (Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Deze afbeelding is onvervreemdbaar eigendom van J. Lendering en is met toestemming gebruikt.

Eigendom van J. Lendering, alle rechten voorbehouden.
Deze afbeelding mag NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

Onderwerpen:

Hennastruik, Tatoeage, Trouwen

Gallerijen:

Hennastruik, Tatoeage, Trouwen

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs