Bethlehem huis

Bethlehem huis

Omschrijving

Titel:

Bethlehem huis

Omschrijving:

De stal onder het huis.
Locatie: Bethlehem
Datum: 1920-1933
© Library of Congress (matpc 07601), No known restrictions

Auteur/Eigenaar:

G. Eric and Edith Matson Photograph Collection

Datum:

(Nb. de datum van creatie van het originele object, of de datum van de (gemanipuleerde) afbeelding)

Gebruiks-overeenkomst:

Op deze afbeelding zijn zover bekend geen rechten, zoals ook is aangegeven door het Library of Congress. Het kunstwerk of de afbeelding zelf bevindt zich om de volgende reden in het publieke domein:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publieke domein in het land van herkomst en andere landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 80 jaar of minder is.

Onderwerpen:

Bethlehem (in Juda)

Gallerijen:

Bethlehem (in Juda)

Disclaimer

De medewerkers van Aantekeningen bij de Bijbel hebben hun best gedaan de eventuele rechthebbenden van het materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor de openbaarmaking. Vindt u desondanks dat de digitale beschikbaarheid van bepaalde afbeeldingen inbreuk maakt op enig recht dat u toekomt of uw (privacy)belangen schaadt, dan kunt u dit onderbouwd aan ons doorgeven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Bij een gegronde klacht verwijderen we vanzelfsprekend het materiaal van de website.

In geen enkel geval kan Aantekeningen bij de Bijbel, of diens medewerkers, aansprakelijk worden gehouden voor enige (vermeende) geleden schade voor een geplaatste afbeelding. Zie verder Copyright Afbeeldingen.

Nb. Bij alle afbeeldingen in de Beeldbank wordt automatisch een watermerk toegevoegd, dit doet niets af aan de (eventuele) rechten die aan een afbeelding zijn verbonden.


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel